2023 Yapımı 3 Kişilik, Kiralık Motokaravan #1443

İstanbul, Sultanbeyli
21 Yorum
Kiralık Motokaravan
#1443
Motokaravan
Dizel
Manuel
3 Kişi
3 Gün

İstanbul, Sultanbeyli bölgesinde bulunan Kiralık Motokaravan, araç 2011 model olup 2023 yılında karavan yapılmıştır. Dizel yakıt kullanan ve Manuel vites özelliği bulunan karavanımız toplam 3 kişiliktir. Sigara kullanımına uygun olan karavanımızda, evcil hayvan kabul edilmemektedir. Ek olarak belirtmek isteriz ki, kiralık karavanımızın kiralama kaskosu bulunmaktadır. Karavanımız B tipi ehliyet ile kullanılabilmektedir.

Bu karavanımızda 165.00 Lt temiz su kapasitesi varken, 165.00 Lt gri su tankı bulunmaktadır. Karavanımızda bulunan bazı ek ekipmanlar ise, Buzdolabı, Duş, Güneş Enerjisi, Jel Yaşam Aküsü, Mutfak, Tuvalet, Webasto, İnverter sayılabilir. Bu karavanı kiraladığınızda, Araç Kliması, Dış Tente, Geri Görüş Kamerası, Katlanır Masa, Katlanır Sandalye, Mangal, Multimedya, Mutfak Gereçleri, Sineklik, TV gibi ek donanımlara da ücretsiz ulaşabileceksiniz.

İstanbul bölgesindeki bu eşsiz karavanı en uygun fiyatlarla kiralamak için, üye olmanız ve uygun dönem aralıklarını seçtikten sonra "hemen kirala" butonuna basarak talebinizi iletmeniz gerekmektedir.

Kolay Karavan, İstanbul karavan kiralamanın en uygun yolu...

Araç Model Yılı
2011
Karavan Yapım Yılı
2023
Konaklama Kapasitesi
3 Kişi
Kapasite (Hacim)
15.00 m3
Temiz Su Deposu Tankı
165.00 Lt
Pis Su Deposu Tankı
165.00 Lt
Kiralama Kaskosu
Var
Evcil Hayvan Durumu
Hayır
Sigara İçilebilir
Evet
Günlük Kilometre Sınırı
350
Aylık Kilometre Sınırı
3500
Minimum Ehliyet Yılı
4
Minimum Sürücü Yaşı
25
Sürücü Adına Kredi Kartı
-
Teslim Etme ve Alma Günü
Haftanın Her Günü
Buzdolabı
Duş
Güneş Enerjisi
Jel Yaşam Aküsü
Mutfak
Tuvalet
Webasto
İnverter
Araç Kliması
Dış Tente
Geri Görüş Kamerası
Katlanır Masa
Katlanır Sandalye
Mangal
Multimedya
Mutfak Gereçleri
Sineklik
TV
Um****** ********| 09.12.2023
Kolaykaravan sitesinde ilk kez kiraladığımız karavanla güzel bir deneyim yaşadık. Yolda karşılaşacağımız aksaklıkların en kötülerinden biri denk geldi ve aracın yağ deposunu deldik. Fakat sağolsunlar hiç bir ücret istemeden kilometrelerce uzak dağın tepesinde bir yere çekici gönderdiler. Gerek destek ekibinin yaklaşımı gerek sıkıntımızı bildirdikten sonra aldıkları hızlı aksiyon bizi gayet memnun etti. Araç sahibi Özer beyin anlayışlı yaklaşımı taktire şayandı. Özellikle bu aracı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ev konforunu aratmayacak keyifli bir kamp geçirdik. Herşey için teşekkürler.
Al****** ********| 14.11.2023
Karavandan son derece memnun kaldık, çok güzel bir deneyimdi. Özer Bey de her konuda çok yardımcı oldu. Kendisine tekrar teşekkür ederiz.
Nu****** ********| 06.11.2023
Öncelikle Özer beye çok teşekkür ederim ilk defa karavan ile yolculuk yaptık gerçekten çok keyifliydi karavan içinde ihtiyacınız olacak herşey mevcut bizim için güzel bir kaçamak oldu ?
Mo****** ********| 02.11.2023
Gelmiş geçmiş en iyi sahibi, harika bir araba, ihtiyacınız olan her şey hazır.
Gö***** ********| 18.09.2023
SO****** ********| 18.07.2023
Teslim alma süreciden teslim etmemize kadar yanımızda olduğunuz hissetdirdiği için Özer beye çok teşekkür ederiz. Güzel bir tatil oldu bizim için
Ta****** ********| 11.07.2023
Her şey istediğimiz gibi geçti. Teşekkürler
Sa****** ********| 02.07.2023
Kısa süreli de olsa herkesin denemesi gereken bir karavan deneyimi. Teslim aldıktan teslim edene kadar sorularımızı yanıtsız bırakmadığı için Özer beye çok teşekkür ederiz.
Şa***** ********| 01.07.2023
Temiz ve güzeldi kesinlikle tavsiye ediyorum.
Oğ***** ********| 30.06.2023
Karavan kiralamayı düşündük ancak bazı zorluklar yaşadık. İç mekan güzeldi ama bazı teknik sıkıntılarla karşılaştık. Karavan sahibi, iletişim tarafında destek oldu fakat seyahatimizdeki bu tür sorunlar, tatilimizi olumsuz etkilendi. Sorunun üstesinden gelerek tatilimize devam eettik.
Mu****** ********| 29.06.2023
İlk kez büyük bir araç kullanmama rağmen çok büyük sorun yaşamadık. Her şey çok güzel ve temizdi. Aracın görselleriyle aynı olması içimizi rahatlattı. Özer bey karavanla ilgili bütün detayları anlattı. Yolculuk çok yorucu olsada tatilimiz güzel geçti. İlginizden dolayı çok teşekkür ederiz.
At****** ********| 21.06.2023
Her şey eksiksiz ve çok temizdi. Özer beye çok teşekkür ediyoruz bizi bu süreçte yaln ız bırakmadığı için.
Fİ***** ********| 15.06.2023
ilk karavan deneyimimdi ve araç çok temiz ve güzeldi. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.
El****** ********| 12.06.2023
Özer beye katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz güzel bir tatil oldu
Ed****** ********| 06.06.2023
Karavan kiralamaya karar verdiğimiz de tedirgin olmuştuk aslında nasıl kullanacağımız hakkın da hiçbir fikrimiz yoktu. Seçmiş olduğumuz araçla ilgili öncesinde kolay karavan bizlere bilgi verip rezervasyonu sağlamamız da yardımcı oldu. Araç sahibiyle görüştüğümüzde bizde detaylı oalrak süreçten bahsetti az da olsa tedirginliğimizi aldı. Aracı teslim almaya gittiğimiz de daha çok beğendik görseldekiyle aynıydı. Bu bzi çok mutlu etti. Özer bey her detayına anlattı.Ocak , yatak kullanımı , su , elektrik kullanımı kolaydı herhangi bir sorun yaşamadık. Tatilimiz hem eğlenceli hale gelkdi hemde çok keyifliydi. Sorunsuz bir tatildi katkılarından dolayı Özer beye çok teşekkür ederiz. Önereceğimden emin olabilirsiniz :)
Ce****** ********| 01.06.2023
Karavanla tatil yapmak hayalimdi. Karavanı görünce bu olmalı dedik ve 3 arkadaş karavanı kiralamaya karar verdik ve iyi ki bu aracı kiralamışız. Özer bey çok ilgiliydi her detayını bizimle paylaştı. Herhangi bir sorun yaşamadan karavanı teslim ettik . Kiralama sürecinde kolay karavana ve teslim alma sürecinden teslim etme sürecinden bizi yalnız bırakmayıp her sorumuzda destek veren Özer beye çok teşekkür ederiz.
Bu****** ********| 19.05.2023
Balayı için karavan planı ayarlamak istedik. Karşımıza kolay karavan çıkmıştı. Çok seçenek olduğu için karar veremedik. Çağrı merkezinden genel bir bilgi aldık çok ilgililerdi. Seçtiğimiz karavan çok güzeldi görselde aynı mıdır diye elim biraz korktu açıkçası ama içiniz rahat olsun zaten kontrol ediliyormuş :) Araçla ilgili birkaç aksilik yaşadık aslında ama araç sahibi o kadar destek oldu ki sorunu kısa sürede çözümleyip tatilime devam ettik . Bizim için farklı bir o kadar da eğlenceliydi. İlginize teşekkür ederiz.
Ah****** ********| 13.05.2023
Otel fiyatlarından sonra karavan kiralamaya karar verdik. İlk deneyimiz olmasına rağmen çabuk adapte olduk. . Kiralamadan önce ve sonrası için hem kolay karavan hem de araç sahibi çok ilgiliydi. Araçla ilgili hiç bilgimiz olmamasına rağmen almaya gittiğimizde her detayını bizimle paylaştılar. Bizim için güzel bir tatil oldu teşekkür ederiz.
Ça***** ********| 09.05.2023
İlk karavan deneyimimdi. Kiralama yapmakta çok kararsız kaldım. Eşim ısrar edince bizde kiralamaya karar verdik. İlk başlarda tedirgin olsak da bizim için çok güzel ve eğlenceli bir tatil deneyimi oldu. Araç sahibi çok samimi ve bizim tedirginliğimizi anlayıp tatil sürecimizde yanımızda olduğunu hissettirdi ayrıca kendisine teşekkür ediyoruz.
Ya****** ********| 27.07.2023
İlk karavan deyimimdi. Herşey çok güzeldi. Karavan içerisinde fincan cezve ve yemek takımına kadar herşey vardı. Araç sahibi Furkan beye samimiyetinden ilgisinden ve sıcak kankılığından dolayı çok teşekkür ederim.
er****** ********| 22.05.2023
Öz***** ********
(537) **********
3.500 TL
'den başlayan fiyatlarla
Bu karavanımız Uzun Dönem Kiralamalar için sizlere özel İndirim sunmaktadır.
15-30 Gün Arası %10 İndirim
30 Gün ve Üzeri %15 İndirim
CamperTrust misafirlerimize güvenli karavan deneyimi sunma programıdır.
  • Kiralama Kaskolu Araç
  • 7/24 Yol Yardım Desteği
  • 7/24 Çağrı Merkezi
  • Acil Durum Desteği
Giriş Yap