2022 Yapımı 2 Kişilik, Kiralık Motokaravan #1390

İstanbul, Küçükçekmece
11 Yorum
Kiralık Motokaravan
#1390
Motokaravan
Dizel
Manuel
2 Kişi
2 Gün

İstanbul, Küçükçekmece bölgesinde bulunan Kiralık Motokaravan, araç 2003 model olup 2022 yılında karavan yapılmıştır. Dizel yakıt kullanan ve Manuel vites özelliği bulunan karavanımız toplam 2 kişiliktir. Sigara kullanımına uygun olmayan karavanımızda, evcil hayvan bulundurmakta bir sakınca yoktur. Ek olarak belirtmek isteriz ki, kiralık karavanımızın kiralama kaskosu bulunmaktadır. Karavanımız B tipi ehliyet ile kullanılabilmektedir.

Bu karavanımızda 165.00 Lt temiz su kapasitesi varken, 85.00 Lt gri su tankı bulunmaktadır. Karavanımızda bulunan bazı ek ekipmanlar ise, Buzdolabı, Duş, Güneş Enerjisi, Jel Yaşam Aküsü, Mutfak, Sıcak Su, Tuvalet, Webasto, İnverter sayılabilir. Bu karavanı kiraladığınızda, CD Çalar, Dış Tente, Geri Görüş Kamerası, Katlanır Masa, Katlanır Sandalye, Multimedya, Mutfak Gereçleri, Nevresim Takımı, Sineklik gibi ek donanımlara da ücretsiz ulaşabileceksiniz.

İstanbul bölgesindeki bu eşsiz karavanı en uygun fiyatlarla kiralamak için, üye olmanız ve uygun dönem aralıklarını seçtikten sonra "hemen kirala" butonuna basarak talebinizi iletmeniz gerekmektedir.

Kolay Karavan, İstanbul karavan kiralamanın en uygun yolu...

Araç Model Yılı
2003
Karavan Yapım Yılı
2022
Konaklama Kapasitesi
2 Kişi
Kapasite (Hacim)
15.00 m3
Temiz Su Deposu Tankı
165.00 Lt
Pis Su Deposu Tankı
85.00 Lt
Yatak Bilgisi (x1)
Çift Kişilik Yatak
Uzunluk
170 cm
Genişlik
140 cm
Kiralama Kaskosu
Var
Evcil Hayvan Durumu
Evet
Sigara İçilebilir
Hayır
Günlük Kilometre Sınırı
-
Aylık Kilometre Sınırı
-
Minimum Ehliyet Yılı
5
Minimum Sürücü Yaşı
25
Sürücü Adına Kredi Kartı
Evet
Teslim Etme ve Alma Günü
Haftanın Her Günü
Buzdolabı
Duş
Güneş Enerjisi
Jel Yaşam Aküsü
Mutfak
Sıcak Su
Tuvalet
Webasto
İnverter
CD Çalar
Dış Tente
Geri Görüş Kamerası
Katlanır Masa
Katlanır Sandalye
Multimedya
Mutfak Gereçleri
Nevresim Takımı
Sineklik
Ut****** ********| 07.02.2024
Solo kış tatilim için 3 gün karlı rotalara gitmek üzere ilk kez karavan deneyimledim. Konforlu bir seyahat için araç içinde her şey düşünülmüş. Kolay Karavan üzerinden kiralama yapmamın hemen sonrasında Betül Hanım benimle iletişime geçerek, karavanla ilgili tüm bilmem gerekenleri içeren materyallerini, kullanım kılavuzu videosu dahil, bana gönderdi. Çok profesyoneldi teşekkür ederim ??Mercedes olması tercih sebebimdi açıkçası ve zorlu kış koşulları araç bunu kanıtladı diyebilirim. İstediğim zaman sorularımla ilgili Betül hanıma sorunsuz ulaştım ve her seferinde ilgiliydi. Her şey için teşekkür ederim. ??
Su****** ********| 26.11.2023
Karavanın içi gayet pratik ve rahat. İç sıcaklık ise çok iyi. Sonbahar ya da kış kampları için tereddüt etmeyin. Kesinlikle tavsiye ederim.
Be****** ********| 21.11.2023
İlk tecrübemiz olmasına rağmen çok güzel geçti. Araç gayet güzel hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Kullanım olarak baya konforlu araç. Betül hanıma ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Güvenirlik bakımından da bir o kadar değerli tavsiye ederim .
Re****** ********| 10.11.2023
İlk karavan deneyimimiz di herşey çok güzeldi ilk fırsatta tekrar bir karavan mecarasi olacağına çok eminim teşekkürler Betül hanim
Jo****** ********| 07.08.2023
I had a very nice and uncomplicated trip with Betüls Camper. The rental process went quick and easy and Betül offered me all the information I needed via WhatsApp, including a Video and documents, where everything is explained you need to know about the car and it's use. The van drives reliable and stable, so I felt save and could handle it easy. The inside is pretty and clean, as shown in the pictures. The car is big and has nearly everything offered what one needs - only an air-con would be a nice addition. The communication with Betül was always nice and friendly and whenever I had a question, I would get an quick answer. I can highly recommend this experience and would rent the car everytime again!
Öz***** ********| 24.07.2023
Balayi icin karavan planlamistik ne ben ne esim karavanla tatil yapmistik. Kac gundur aradik baktik aylar once ve sonunda solokaravan Betul ile iletisime gectik ve gectigimizden belli cok memnun kaldik cok mutlu olduk. Hem karavan cok guzel, ici dolu, her seyi var hemide rahatdi. Kadin soförü olarak ve yurtdisindan gelipte Turkiyede araba kullanmadigima ragmen Istanbuldan, Ayvalik, Alacati, Marmaris, Fethiye, Ölüdeniz, Pamukkale geri Istanbul yolda olan sehirleri geze geze cok rahatca gittik donduk. COK tesekkur ederiz hayalimizi gerceklestirmeye yardimci oldugunuz icin. Cok mutluyuz ?? Tek sorun cok sicakti geceleri ve sabahlari.
EM****** ********| 04.05.2023
Öncelikle SOLO KARAVAN'ın tüm ekibine teşekkür ederim. Hayatın da bırakın karavan konaklamasını çadır da bile kamp tecrübesi olmayan bir çiftiz.Bunu deneyimlemek istediğimiz için araştırma sonucu hem yorumlar hem fiyat hem araç sebebi ile tercihimizi SOLO KARAVAN ailesinden yana kullandık. Araçta her şey tamam bir kere onu bilin.Yanımıza ne almalıyız?V.s.gibi sorularınız için,kahve fincanından maşaya tabaktan tavaya çakmaktan çatal kaşık bıçağa nevresimden battaniyeye yastıktan kamp masasına 2 adet sandalyesine kadar her şey mevcut.Buzdolabı gayet iyi soğutuyor telefonlarımızı gayet kolay içeride ki prizlerle şarj edebildik.Ocakta çayı demledik.Kaset tuvalet boşaltımını deneyimlemek adına kullanım sonrası boşaltımını yaptık ve çok kolay inanın.Zaten sizlere aklınızda ki tüm soruları cevaplayacak video ve pdf SOLO KARAVAN tarafından gönderilecek. Biz kesinlikle ilk fırsatta bu deneyimi yeniden yaşayacağız.Siz de mutlaka en az 1 kere deneyin.SOLO KARAVAN ailesinin 1 numaralı ismi Betül hanıma da sonsuz sevgiler.Her şey gayet açık ve netti sadece 1 kere bir şey sorduk ama sürekli iletişimdeydik o soruya anında döndü onun dışında da her konuda yardımcı oldu. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
Ka****** ********| 13.02.2023
Geçen hafta karlı havanın en yoğun olduğu tarihte kolaykaravan sitesinden birçok seçenek arasından Betül hanımın karavanı içime en çok sinen karavan olmuştu. Tarihi belirleyip site üzerinden onay işlemi yaptığım süreden itibaren mükemmel bir ilgi ile karşılaştık. Ben site üzerinden Betül hanımın numarasını bulmayı ararken,kendisi hemen iletişime geçip bütün süreçte yanımızda oldu. Karlı ve aşırı rüzgarlı zorlu hava koşullarına rağmen araç taş gibiydi gayet konforlu ve rahat bir şekilde İstanbul'dan Şarköy ucmakdere bölgesine gittim yolda Mercedes'in farkını sonuna kadar hissediyorsunuz. Aracın içine gelirsek ben ne olur ne olmaz sunuda alayım dursun yanimizda dediğim ne varsa araçta mevcuttu. -9 derece de kamp yapmamıza rağmen aracın içine girdiğimizde ısıtıcı sayesinde hiç usumedik. Sıcak suyundan dönen koltuğuna kadar herşey düşünülmüş. Aracı teslim aldığınız,teslim edeceğiniz saate kadar Betül hanım yanımızda oldu. Bir sonraki Karavan seyahatimde kesinlikle tercih edeceğimiz yer olacak.
yu****** ********| 01.02.2023
İlk karavan deneyimimizdi ve karavan hayatı hakkında en ufak bir bilgimiz yoktu. Fakat Betül Hanım seyahatimizin başından sonuna kadar bizimle yakından ilgilendi. Karavan içerisinde her şey düşünülmüş. Isınmadan, tuvalet ihtiyacınıza, mutfak gereçlerinizden, sinema keyfinize kadar tüm ihtiyaçlarınızı sıkıntı yaşamadan karşılayabilirsiniz. Sadece bavulunuzu alıp gelmeniz yeterli. Araç 2003 model fakat eski bir araç kullanıyor hissi vermiyor. 4 gün boyunca İstanbul-Sinop arası Batı Karadeniz'in girmediğimiz noktası kalmadı. Karda, yağmurda, çamurda bizi yolda bırakmayacak bir performansa sahipti. Karavan hayatını bize sevdiren Solo Karavan için Nisan ve yaz ayındaki tatil dönemimizi iple çekiyoruz.
Ay****** ********| 02.01.2023
Biz iki gün olarak kiraladık.karavan sahibi harika bir hanımefendi alış saatlerinde yardımcı oluyor veriş saatinin öğlen saati olması da ekstra çok iyi erkenden dönmeniz gerekmiyor.karavan harika içi çok modern ve dertsiz ilk kiralamamız olmasına rağmen herşey çok kolay ve pratik.sürüş çok iyi dağ bayır gezdik. İçerde mutfak ekipmanı olarak ihtiyacınız olan akla gelmiycek şeyler bile var hiç birşeye gerek yok masa seti mangal seti var. Kıyafetlerinizi almanız yeterli gelir.tüm dolaplar kapalı olduğu takdirde karavanda hiç bir şey ses çıkarmıyor.arka kamera sistemi var interneti bağlarsanız yol boyu internetten bişeyler izleyebilir youtubeden istediğiniz şeyleri izleyebilir yada dinleyebilirsiniz. Ek olarak yatak ucunda projeksiyon var tablet yada laptobu bağlayarak uyku öncesi yatakta film keyfi yapmak mümkün.biz kış ayında tatıl yapmamıza rağmen hiç üşümedik içerisi sürekli sıcaktı karavanın kendi yastık yorgan battanıye nevresım takımıda var kalınlıklarıda gayet iyi idi.içerde iki gözlük ocak olduğu için çay bile yapsanız fırın gibi oluyor zaten :) benzin deposunu full alıp full vermekte çok iyi çünkü yollarda benzinlik aramaya engel oluyor :) temiz su almak kolay benzinliklerdeki teker şişirme alanındaki su alım yerinden bile kolaylıkla alınıyor ama çeşmeden alıcaksanız da araçta hortum dahil :) kıyafet için bolca dolap var tezgahta gayet yeterlı yemek kahvaltı yaparken kullanmak için. Biz her anlamda karavanıda sahibinide çok sevdik sürekli iletişim halinde kalabılıyorsunuz bır telefon uzakta resmen :) gerçekten güven veren birisi kendisi aracı cuma teslim ettik verilen depozitodan yol ücretlerini düştükten sonra pzar günü depozito iademizi iban alarak ibana gönderdi.gerçekten tanınıp bilinmeyi müşteri ile dolup taşmayı hak eden bir karavan ve sahibi sonsuz önerimdir yaz ayında arkadaşlarımızla tatıl yapmak için tekrar kiralayacağız daha kaç kere söylenir bilmiyorum ama kesinlikle öneriyorum :) :) :)
Gü***** ********| 28.11.2022
İç tasarımı ve malzeme kalitesi çok güzeldi. Yatak ve oturma alanı arkada olduğu için karşılıklı tezgahlar karavan içini çok ferahlatmış. Sadece sabahları oturma alanı için yatağı toplamak gerekiyor ama bizim için sorun olmadı, yatak alanı altında dolaplar var, yorgan vs, katlayıp poşetleyip yerine yerleştirmek çok kolay, üşendiren bir zorluk değil. Portatif sandalye ve masa da mevcut. Solar panel var ve aydınlatmalar led olduğu için elektrik uzun süre gidiyor, bitme noktasına hiç gelmedik. Duvara monte edilen tabletteki karavan sisteminden tüm tesisatı kontrol edebiliyorsunuz buna ilk defa rastladım ve çok kullanışlıydı. Mini projeksiyon ve perde detayı çok hoşumuza gitti, kampta bişey izlemek saçma gelebilir ama tüm gün doğada gezip yorulduktan sonra uzanıp bişeyler izleyerek uykuya dalmak pek hoş. Tuvalette klozetin dönüyor olması dar alanda sıkışmanızı engelliyor o da güzel bir detaydı. Araç 2003 model olduğunu konsolda biraz hissettiriyor ama mercedes olduğunu da hissettiriyor, biz dağ tepe sorunlu yollara da girdik, sürüşü gayet rahattı motor ile ilgili çalışmasında / sesinde sıkıntılı bir durumla karşılaşmadık. Bluetooth ile telefonumuzu bağlayarak müziğimizi de dinleyebildik. Biz gerçekten çok memnun kaldık, gönül rahatlığıyla kiralayabilirsiniz.
ay****** ********
(538) **********
2.500 TL
'den başlayan fiyatlarla
Bu karavanımız Uzun Dönem Kiralamalar için sizlere özel İndirim sunmaktadır.
15-30 Gün Arası %5 İndirim
30 Gün ve Üzeri %10 İndirim
CamperTrust misafirlerimize güvenli karavan deneyimi sunma programıdır.
  • Kiralama Kaskolu Araç
  • 7/24 Yol Yardım Desteği
  • 7/24 Çağrı Merkezi
  • Acil Durum Desteği
Giriş Yap