2023 Yapımı 3 Kişilik, Kiralık Motokaravan #1418

İstanbul, Küçükçekmece
10 Yorum
Kiralık Motokaravan
#1418
Motokaravan
Dizel
Manuel
3 Kişi
2 Gün

İstanbul, Küçükçekmece bölgesinde bulunan Kiralık Motokaravan, araç 2007 model olup 2023 yılında karavan yapılmıştır. Dizel yakıt kullanan ve Manuel vites özelliği bulunan karavanımız toplam 3 kişiliktir. Sigara kullanımına uygun olmayan karavanımızda, evcil hayvan bulundurmakta bir sakınca yoktur. Ek olarak belirtmek isteriz ki, kiralık karavanımızın kiralama kaskosu bulunmaktadır. Karavanımız B tipi ehliyet ile kullanılabilmektedir.

Bu karavanımızda 120.00 Lt temiz su kapasitesi varken, 85.00 Lt gri su tankı bulunmaktadır. Karavanımızda bulunan bazı ek ekipmanlar ise, Buzdolabı, Duş, Güneş Enerjisi, Isıtma Sistemi, Jel Yaşam Aküsü, Mutfak, Sıcak Su, Tuvalet, Webasto, İnverter sayılabilir. Bu karavanı kiraladığınızda, CD Çalar, Dış Tente, Geri Görüş Kamerası, Katlanır Masa, Katlanır Sandalye, Multimedya, Mutfak Gereçleri, Nevresim Takımı, Sineklik gibi ek donanımlara da ücretsiz ulaşabileceksiniz.

İstanbul bölgesindeki bu eşsiz karavanı en uygun fiyatlarla kiralamak için, üye olmanız ve uygun dönem aralıklarını seçtikten sonra "hemen kirala" butonuna basarak talebinizi iletmeniz gerekmektedir.

Kolay Karavan, İstanbul karavan kiralamanın en uygun yolu...

Araç Model Yılı
2007
Karavan Yapım Yılı
2023
Konaklama Kapasitesi
3 Kişi
Kapasite (Hacim)
15.00 m3
Temiz Su Deposu Tankı
120.00 Lt
Pis Su Deposu Tankı
85.00 Lt
Yatak Bilgisi (x2)
Tek Kişilik Yatak
Uzunluk
180 cm
Genişlik
95 cm
Çift Kişilik Yatak
Uzunluk
180 cm
Genişlik
150 cm
Kiralama Kaskosu
Var
Evcil Hayvan Durumu
Evet
Sigara İçilebilir
Hayır
Günlük Kilometre Sınırı
-
Aylık Kilometre Sınırı
-
Minimum Ehliyet Yılı
5
Minimum Sürücü Yaşı
25
Sürücü Adına Kredi Kartı
Evet
Teslim Etme ve Alma Günü
Haftanın Her Günü
Buzdolabı
Duş
Güneş Enerjisi
Isıtma Sistemi
Jel Yaşam Aküsü
Mutfak
Sıcak Su
Tuvalet
Webasto
İnverter
CD Çalar
Dış Tente
Geri Görüş Kamerası
Katlanır Masa
Katlanır Sandalye
Multimedya
Mutfak Gereçleri
Nevresim Takımı
Sineklik
Hi****** ********| 04.12.2023
Çok temiz rahat ve herşeyi düşünülmüş bir araçtı. Karavan sahibi çok ilgiliydi her konuda yardımcı oldu. Teşekkür ederiz tekrar alıcaz
Fa****** ********| 02.09.2023
5 günlük Ege turum sırasında araç ev konforunu aratmadı. İlk karavan tatilim olduğu için sakıncalarım vardı ancak Betül hanımın ilgisi ve aracın konforu beni çok rahatlattı. Kamp alanlarında çok rahat bir şekilde her ihtiyacımı karşılayabildim. 3 kişiye fazlası ile yetecek kadar oturma ve dinlenme alanları, dolaplar, mutfak aragereçleri mevcut. Güneş panelleri sayesinde her zaman elektriğe erişimim vardı. Solo Karavan ailesine çok çok teşekkür ederim.
Ce****** ********| 31.08.2023
İlk karavan deneyimimizdi. Karavan alma kararımızı vermeden önce deneyimlemek istedik ve gerçekten çok güzeldi. Karavanla ilgili her tür soruna Betül hanım gayet hızlı ve net çözümler buldu. Kendisine teşekkür ederiz. Karavanda çözülemeyen tek problem klimanın olmaması.Onun dışında bir problem yaşamadık. Aracın modelinin eski olmasına bakmayın motoru yürüyen aksamı çok iyi. Datça'nın yollarını gidip geldi kolaylıkla :) Herşey için teşekkürler Betül hanım ve Kolay Karavan..
Ba****** ********| 15.08.2023
Ilk Karavan deneyimiz ve hersey güzel ve sorunsuz gecti. Karadeniz ve Kars‘a kadar gittik, bazen zor ve virajli yollardan, gecelerde sahilde ve yaylalarda kaldik ve cok keyifli bir tatil yasadik. Tesekkürler!!
Re****** ********| 27.07.2023
Biz balayı için kiraladık.Daha önce hiç karavan deneyimimiz olmamasına rağmen çok çabuk alıştık.Karavanda aklınıza gelebilecek herşey düşünülmüştü. Karavan'ın içinde yemeğimizi,duşumuzu kolaylıkla halledebildik. KolayKaravan ve karavan sahibi Betül hanım çok ilgilendiler ve bir sorumuz olduğunda hemen geri dönüş yaptılar. Yolculuk öncesi verdikleri video ve el kitapçığında da herşey çok net ve anlaşılırdı. Bu güzel yolculuk için teşekkür ederiz :) Tekrar Görüşeceğiz :)
Fe****** ********| 09.07.2023
İlk karavan deneyimimizdi, çok memnun kaldık. Çok ilgililer ve her konuda destek oldular. Bazen kamping alanlarında bazen de halka açık alanlarda konakladık. Karavanın elektriği kesinlikle bitmiyor, hiçbir yerde aküyü doldurtmadık.
Mu****** ********| 21.05.2023
İlk defa karavan seyahati yapan bir çift olarak iyi ki karavanla tanışmışız dedirten bir seyahat oldu. Karavanda ihtiyacımız olabilecek her şey düşünülmüştü. Betül hanım seyahatimizin her aşamasında aklımıza takılan tüm detaylar ile ilgilendi. Takrar solokaravan ile yola çıkmak için sabırsızlanıyoruz.
Öm***** ********| 26.04.2023
İlk karavan deneyimimiz oldu solo karavan. Betül hanım her konuda ilgiliydi ve her sorumuza sabırla yanıt verdi sagolsun. Çok keyifli 4 gün geçirdik. Eylül ayında da tekrar görüşmeyi çok istiyoruz. Eşimi karavan tatili konusunda ikna etmeme bu keyifli kısa tatil sonrası hiç gerek kalmadı kendisi zaten Eylül için plan yapmaya başladı. Herkese karavan tatilini ve solo karavanın pozitif sahibi Betül hanımdan kiralamaya tavsiye ederim.
Bu****** ********| 27.03.2023
Karavanin icinde ihtiyaciniz olabilecek her sey vardi. En cok cekindigimiz isinma konusunda dahi hicbir sikinti yasamadik. Her detayin ozenli bir sekilde dusunulmesinin yanisira Betul Hanim’in ilgi ve alakasinin yuksekligi ayrica bir komfor ve guven ortami olusturdu. Her sey icin tesekkur ederiz Solo Karavan ve Kolaykaravan’a :)
Ça***** ********| 13.03.2023
Karavanda akliniza gelecek her detay ve ihtiyac dusunulmus, sadece ozel esyalarinizi ve yiyeceklerinizi alip gelmeniz yeterli. Teslim saatlerinde cok yardimici oldu Betul Hanim. Bizim 2.karavan tatilimizdi ve dere kenarinda hicbirseyin olmadigi bir yerde 2 gun gecirdik ve herseyimiz tamdi. Mukemmel gecti. Betul Hanim`in ilgisi ve destegi olmasi gerekenden kesinlikle fazlaydi. Gonul rahatligiyla tavsiye edebilecegim bir secenek. Hersey icin cok tesekkurler Betul Hanim. Harika bir haftasonu tatiline vesile oldunuz.
ay****** ********
(538) **********
2.800 TL
'den başlayan fiyatlarla
Bu karavanımız Uzun Dönem Kiralamalar için sizlere özel İndirim sunmaktadır.
15-30 Gün Arası %5 İndirim
30 Gün ve Üzeri %10 İndirim
CamperTrust misafirlerimize güvenli karavan deneyimi sunma programıdır.
  • Kiralama Kaskolu Araç
  • 7/24 Yol Yardım Desteği
  • 7/24 Çağrı Merkezi
  • Acil Durum Desteği
Giriş Yap