2023 Erken Rezervasyon Karavan Kiralama Fiyatları (güncel Fiyatlar)

Blog - Karavan Fiyatları
2023 Erken Rezervasyon Karavan Kiralama Fiyatları (güncel Fiyatlar)
4278
01 Şubat 2023

2023 Erken Rezervasyon Karavan Kiralama Fiyatları (Güncel Fiyatlar)

Tüm turizm sektöründe olduğu gibi, karavan kiralama sektöründe de erken rezervasyon önemli bir avantaj ifade eder. Karavan sektöründe, erken rezervasyon genellikle sezon dışındaki dönemlerde yapılan işlemleri ifade eder. Bu dönem şehirlere ve bölgelere göre farklılık gösterse de genellikle Kasım ile Mart ayları arası olarak değerlendirilebilir.

Sezon öncesinde yapılan rezervasyonlar, sezon içindeki fiyatlara göre neredeyse %40’a yakın farklar oluşturmaktadır. Bu nedenle erken rezervasyon avantajları ile Karavan Kiralama fiyatlarının araştırılması çok doğru bir öngörüdür.

KolayKaravan olarak, Türkiye’deki en büyük karavan pazaryeri olarak çalışmaktayız. 2022 yılı içinde, yüzlerce misafirimizi binlerce gece karavanda konaklattık. Onların süreçlerinde baştan sona yanlarında olduk. Teknolojinin getirdiği avantajları da değerlendirerek, uçtan uca karavan deneyimi sunduk.

KolayKaravan olarak, yüzlerce karavana tek bir platform üzerinden erişim sağlıyorken, tüketicilerimizin ve iş ortaklarımızın en doğru şekilde bilgilendirilmeleri için de çalışmalar yürütüyoruz.  

Sizler için derlediğimiz bu yazıda, Karavan kiralama fiyatlarının 2023 için erken rezervasyon avantajları ile ne aşamada olduğunu belirtmek istedik.

  • Mayıs 2023 ‘de kiralık motokaravan fiyatları günlük 1500 TL ile 2000 TL arasında değişmektedir.
  • Haziran 2023’de kiralık motokaravan fiyatları günlük 1750 TL ile 2250 TL arasında değişmektedir.
  • Temmuz 2023’de kiralık motokaravan fiyatları günlük 1750 TL ile 2500 TL arasında değişmektedir.

Tabii unutmamak gerekir ki bunlar Şubat 2023 itibariyle, erken rezervasyon avantajları olan fiyatlar. Şubat ayı başında KolayKaravan veri tabanından yaptığımız araştırmalara göre, şimdiden sezon döneminde araçların %15’i rezerve edilmiş durumda. (Güncelleme bu oran %20'lere ulaşmış durumda) Bu da demek oluyor ki, avantajlı fiyatlar kadar, özellikle tercih edilen karavanların bu dönemden itibaren zamanları kapatılmış oluyor. KolayKaravan olarak sizlere her zaman daha fazla ve güvenilir seçenek sunmak amacıyla, veri tabanımızı ve karavan sayımızı güncelliyor, daha özel karavan seçenekleri ile misafirlerimin tüm tercihlerine hitap etmeye çalışıyoruz.

Eğer erken rezervasyon ile ilgili daha fazla bilgi almak, KolayKaravan müşteri hizmetleri ile görüşmek isterseniz bize her zaman telefon, e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz.  Biliyorsunuz tüm bunlara ek olarak KolayKaravan’dan alışveriş yaparken indirimli karavanlara erişebiliyor, KolayKaravan’ın  dönemsel indirim kampanyalarından faydalanabiliyorsunuz.

Şubat ayının içinde fiyatların gelişimini takip etmeye devam edeceğiz.

KolayKaravan bilgilendirmeye devam edecek.