Akdeniz’de En İyi Karavan Kampı Yerleri

Blog - Genel
Akdeniz’de En İyi Karavan Kampı Yerleri
2309
10 Eylül 2021

Akdeniz’in eşsiz güzelliklerini daha yakından mı görmek istiyorsunuz? Cevabınız evet ise doğru adrestesiniz. Karavanınız ile yapacağınız mükemmel bir tatil için Akdeniz bölgesindeki bu eşsiz bölgeleri tercih edebilirsiniz. Doğa ve tarih ile iç içe geçen ve pek çok kampçının uğrak noktası olan Akdeniz, karavan tatiliniz için ideal bir yer. Üstelik elektrik, duş ve su gibi imkanlardan yararlanabileceğiniz çok çeşitli kamp alanları ile de dikkat çekmektedir. Şimdi gelin, Akdeniz’de karavan tatili yapabilmeniz için en iyi karavan kamp bölgelerini hep birlikte inceleyelim.

Olympos

Antalya’da yer alan Olympos, uzun yıllardır tercih edilmekte olan kamp bölgeleri arasında bulunmaktadır. Hem çadır hem de karavan tatillerinin vaz geçilmezlerinden olan Olympos’ta her bütçeye uygun kamp alanı bulabilirsiniz.  Coğrafik olarak derece eşsiz bir yer alan Olympos, doğanın ve tarihin bütünleştiği mükemmel bir tatil alanı olarak bilinmektedir. Hem denize girmek ve doğanın tadını çıkartmak için hem de tarihi dokuyu içinizde hissetmek için Olympos’u tercih edebilirsiniz. Yanınızda bir müze kart bulundurarak bölgede bulunan tüm turistik yerleri rahatça gezebilirsiniz. Kamp alanlarının içerisinde ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde giderebileceğiniz pek çok imkan sunulmaktadır.

Kaş

Kaş, Antalya’da en çok tercih edilen tatil mekanları arasında yer almaktadır. Mükemmel bir karavan tatili deneyimi için siz de Antalya’nın en güzel tatil yeri olan Kaş’ı tercih edebilirsiniz. Kaş’ta merkezi bir yerde aracınızı konumlandırmanız durumunda tüm ihtiyaçlarınızı son derece kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz. Deniz kenarı kamp yerleri arasında bulunan Kaş’ta tatil deneyiminin son derece eşsiz olacağından emin olabilirsiniz. Karavanınız ile kusursuz ve huzurlu bir tatil geçirmek istiyorsanız Kaş, sizin için ideal.

Patara

Akdeniz bölgesindeki en güzel tatil mekanlarından bir tanesi de Patara’dır. Antalya ve Muğla sınırları arasında yer alan Patara, tarihi ve doğayı bir arada eşsiz bir şekilde sunan mükemmel bir yerdir. Patara plajında bulunan caretta carettaları yakından görebilir ve kusursuz bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz. El değmemiş doğası ve mükemmel tarihi ile siz de Patara’yı çok seveceksiniz. Patara’nın masmavi suyundan serinleme imkanı elde ederken Karavanınız ile dilediğiniz yeri gezebilirsiniz. Üstelik Patara’da karavanınız ile konaklayabileceğiniz eşsiz kamp alanları da bulunmaktadır.

Bu kamp alanlarını detaylı bir şekilde araştırarak kendiniz için en uygun karavan kamp alanını tercih edebilirsiniz.

 

Taşucu

Akdeniz’de karavan tatili yapabileceğiniz en güzel yerlerden bir tanesi Taşucu’dur. Karavanınız ile konaklamanız için eşsiz bir deneyim sunan Taşucu, Akdeniz’de kamp yapabileceğiniz mükemmel bir yerdir. Akdeniz’de tatil dendiğinde akla ilk olarak Akdeniz gelse de Mersin’in de eşsiz güzellikleri olduğunu ifade edebiliriz. Karavan kampı yapmak isteyen kişilerin ihtiyacını en iyi şekilde karşılayabilen Taşucu, Mersin’in içerisinde bulunup eşsiz bakir koylara sahiptir. Deniz ve doğanın tadını çıkartmak için Taşucu’nu tercih ederek karavanınız ile unutulmaz bir şekilde tatil yapabilirsiniz

Taşucu’nda gezebileceğiniz pek çok tarihi yer bulunmakta olup özellikle antik kentler yoğun bir şekilde ilgi görmektedir. Siz de Taşucu’nda karavan kampı yaparak ücretli kamp alanlarında duş ve elektrik gibi imkanlardan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz

Salda Gölü

Salda Gölü’de Akdeniz’de karavan tatili yapabileceğiniz eşsiz yerler arasındadır. Burdur’da bulunan Salda Gölü, son zamanlarda popüler bir hale gelerek sık sık tercih edilmektedir. Salda Gölü’nün en dikkat çekici özelliği beyaz kumlarıdır. Türkiye’nin Maldivleri olarak bilinen Salda Gölü’nde karavan ile tatil yapabilirsiniz. Üstelik bölgede duş ve elektrik gibi imkanlardan yararlanabileceğiniz tesislerde bulunmaktadır.