Antalya Karavan Tatili Alternatifleri

Blog - Genel
Antalya Karavan Tatili Alternatifleri
1408
10 Eylül 2021

Antalya Karavan Tatili Alternatifleri

Karavan tatili, son yıllarda en çok merak konulardan bir tanesi olmayı başarmıştır. Bu yönüyle seyahat severler için karavanla seyahate çıkmak bambaşka bir deneyim olmayı başarır. Siz de bu konuda harika bir deneyime atılmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Size özel seçeneklerle hazırladığımız bu listede hem karavan tatili ile ilgili bilgilere ulaşabilecek hem de Antalya’da karavan tatili yapmanın keyfini sürebileceksiniz. O halde listemize daha yakından bir göz atmaya başlayabiliriz!

Avlan Gölü Kamp Alanı

Antalya’da kamp yapmak ve eğlence dolu dakikalar yaşamak adına tercih edebileceğiniz seçeneklerden bir tanesi de Avlan Gölü Kamp Alanı olacaktır. Karavanınızı park ederek sevdiklerinizle unutulmaz heyecanlar yaşayabileceğiniz bu bölgede Elmalı Avlan Gölü’nün güzelliklerini de fazlasıyla yaşayabileceksiniz. Antalya şehir merkezine yaklaşık 18 km mesafede bulunan bu kamp alanında sosyal imkanların kısıtlı olması bir sorun olarak kabul edilebilir. Ancak kamp alanının ücretsiz olması pek çok kamp sever için ayrıcalıklardan faydalanmayı mümkün kılar.

Alacasu Cennet Koyu Kamp Alanı

Karavanınız ile kamp deneyimi yaşayabileceğiniz seçeneklerden bir tanesi de Kemer’de bulunan Cennet Koyu olacaktır. Kemer’e yaklaşık 18 km uzaklıkta bulunan bu bölge el değmemiş güzellikleri sayesinde pek çok kamp sever için kusursuz bir yerdir. Toplu ulaşım bulunmaması nedeniyle sakin olan bu bölgenin en ayrıcalıklı yanı temiz su ve WC imkanlarıdır. Ancak şunu da belirtmek gerekir ki bölgede market ve yiyecek ihtiyaçlarınızı gidermenizi sağlayacak bir büfe yoktur.

Beldibi Gizli Koy – Çöplük Koyu Kamp Alanı

Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Beldibi bölgesinde yer alan bu kamp alanı Antalya mrkezine yaklaşık 25 km uzaklıktadır. Doğal bir güzellik olması ve kamp imkanları sayesinde beklentilerinize cevap vermesi Beldibi Çöplük Koyu’nu ön plana çıkarır. Siz de kamp yapmak istediğinizde beklentilerinize uygun davranarak bu bölgeyi tercih edebilirsiniz. Karavan için çok tercih edilen bölgeler arasında yer alan Beldibi Çöplük Koyu sizin için vazgeçilmez seçeneklerden bir tanesi olacak!

Gökdere Köyü Kamp Alanı

Konyaaltı bölgesinde yer alan Gökdere Köy Kamp Alanı, karavan ile tatil yapmak isteyenler için fazlasıyla kaliteli çözümler sunmayı başarıyor. Özellikle de beklentilerinize cevap vermesi adına ön plana çıkan bu kamp alanında sosyal imkanların bulunmaması dikkat çekmektedir. Toplu ulaşımın bölgeyi kalabalıklaştırması nedeniyle çadır kampı yapan pek çok insan olmasına neden olur. Kalabalık bir bölge olsa da insanların beklentilerine cevap verebilmesi Gökdere Kamp Alanı’nı özel kılıyor.

Feslikan Yaylası Kamp Alanı

Antalya’da kamp yapmak istediğinizde nereleri tercih edebilirim diye mi düşünüyorsunuz? O halde Feslikan Yaylası Kamp alanı sayesinde kusursuzluğu yakalayabilirsiniz. Özellikle de el değmemiş doğası ve kaliteli alanları ile pek çok kamp sever için bu bölge vazgeçilmezlerden bir tanesi oluyor. Siz de Antalya’nın saklı güzelliklerinden fayda sağlamak adına karavanınızla kamp yapmaya başlayabilirsiniz. Burada bulunan restoran ve tesislerin size çok kaliteli bir karavan kampı deneyimi sunacağını unutmamalısınız.

Örnekköy Plajı Kamp Alanı

Antalya’nın Muratpaşa bölgesinde bulunan bu kamp alanı sayesinde beklentilerinize cevap verebileceğinizi unutmamalısınız. Kamp yapmanın çok özel seçeneklerden bir tanesi olduğunu bilmeli ve şehir merkezine 39 km uzaklıkta bulunan bu kamp alanını tercih etmelisiniz. Denizin hemen yanı başında unutulmaz bir kamp deneyimi yaşayabileceğinizi de bilerek kusursuzluğu yakalayabilirsiniz. Bölgede bulunan işletmelerden her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğinizi de kesinlikle unutmamalısınız.

Karavan ile kamp yapmak sizin için en özel seçeneklerden bir tanesine ulaşmaya hazır olun! Antalya’nın bütün güzellikleri sizi bekliyor.