Büyükşehirlere Yakın Karavan Kamp Alanı : Forest Lake Poyrazlar

Blog - Karavan Durakları
Büyükşehirlere Yakın Karavan Kamp Alanı : Forest Lake Poyrazlar
1620
05 Mayıs 2022

Değerli KolayKaravan Blog okuyucuları….

 

İstanbul, Ankara ya da Bursa’da yaşayıp, kısa tatilinde farklı bir Karavan deneyimi arayanlar için yeni bir karavan kamp alanı önerimiz var.

 

Büyük şehirlere yakınlığı, eşsiz tabiatıyla Poyrazlar Gölü her zaman karavancılar için iyi bir alternatif olmuştur.

 

Poyrazlar Tabiat Parkı denildiğinde de artık yeni bir alternatif daha var : Forest Lake Karavan Kamp Alanı.  Kiralık karavanınızı İstanbul, Ankara ya da Bursa’dan alıp, bu kamp alanına birkaç saat içinde ulaşabilirsiniz. Biz İstanbul Kadıköy’den 1,5 saatte ulaştık.  

 

Suat bey bu alanı Mart 2022’de tamamlamış.

 

Yerleşim olarak, Poyrazlar gölüne 150-200 metre mesafede bulunuyor, direk göle bir cephesi yok. Ancak bulunduğu alan yürüyüş yaparak göle ulaşmak için oldukça yakın bir yerde.

 

Çevresinde bolca yeşillik olan kamp alanında, mutfak, tuvalet, duş gibi alanlar mevcut. Suat bey’in söylediğine göre, yazın da sürekli esinliti olan bölgede temiz havanın tadını çıkartmak çok rahat.

 

Her biri 80 m2 olan kamp alanlarında, hem taşlık hem de çimenlik alan mevcut. Elektrik, temiz su bağlantıları olduğu gibi, her bir alanda ayrıca gri su atık alanı da bulunuyor. Suat bey hazır mangal, dış alan sobası gibi ihtiyaçlar için de ürünleri hazırlamış, kışın ve baharda dış alanda üşümeden rahatlıkla zaman geçirebiliyorsunuz.

 

Önemli bir detay, Suat bey aynı zamanda mahallenin de muhtarı. Bu nedenle bölge ile ilgili kendisinden ve eşinden bilgi alabiliyorsunuz. Çevredeki yerleşik insanlar da, karavancılara karşı oldukça yakın ve ilgililer.  

 

Biz Mayıs ayınında burayı deneyimledik. Bizim bulunduğumuz dönemde, 24 kamp alanından neredeyse yarısı doluydu. Hava kapalı ve yağmurlu olmasına rağmen, burayı çok sevdik.

 

Karavan kiralamanın en kolay ve güvenilir yolu KolayKaravan blog yazıları ile sizlerle deneyimleri paylaşmaya devam edecek.

 

Kamp alanı ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyenler, linke tıklayarak direk iletişime geçebilirler.

 

Karavan hayatınızı kolaylaştıracak deneyimler ve önerilerle paylaşımlara devam edeceğiz.

 

Karavan kiralamanın en kolay ve güvenilir yolu olarak, KolayKaravan’ı tercih edebilir, sizler de bu deneyimlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

 

https://forestlakecamping.com/