Karavan Kiralama Kaç Tl?

Blog - Karavan Fiyatları
Karavan Kiralama Kaç Tl?
6036
16 Mart 2022

Karavan Kiralama Kaç TL?

Arama motorlarındaki en meşhur soruların başında gelen bir sorudur. Karavan tatili, özellikle hayatında yeni bir tecrübe edinmek isteyenlerin, çadır kampçılığına göre oldukça konforlu, otellerde geçirilen tatillere göre de çok daha ekonomik ve özgür bir alternatifidir.

Akaryakıt fiyatlarının her gün arttığı bu dönemde, karavan kiralamak kaç TL diye sorulması çok normaldir. Karavanlar büyük ve ağır araçlar olduğu için, yolda bir otomobile göre çok daha fazla yakıt tüketirler. Çoğunlukla dizel olan bu araçlar ağırlıklarına ve yolun durumuna göre değişse de 100 km’de ortalamada 10 litre civarında  yakıt tüketebilirler.

Karavan kiralama denilince, tüm bunların üzerine, depozito, kamp alanı ve mutfak masrafları eklenmelidir. Depozito genellikle nakit ya da kredi kartında bloke olarak tutulur, karavan tipine göre değişir. Karavanı teslim alırken verilir, karavan geri teslim edildikten birkaç gün sonra iade edilir. Mutfak masrafları ise, karavan tatili için 2 kişilik bir aile için günlük 100 TL – 200 TL civarındadır. Tabii bu rakamlar tüketim alışkanlıklarınıza ve tercihlerinize çok daha fazla olabilir.  Ülkemizdeki kamp alanlarında fiyatlar çok değişkenlik gösterir. Ortalama bir kamp alanında, elektrik ve su desteği alarak gecelik 150 TL - 250 TL arasında bir bedele konaklayabilirsiniz. Bu tutarlar, kamp alanı içindeki yerinize göre ve kamp alanının bulunduğu bölgeye göre değişebilir.

 Tüm bunlarla birlikte, 2022 ilk bahar yaz dönemi için kolaykaravan.com sitesindeki fiyatlar günlük 1000 TL ile 1500 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Bütçe hesabınızı yaparken, karavan kirası, akaryakıt, mutfak masrafları ve kamp alanına verilecek ödemeleri dahil etmeniz gerekir.

Özetlemek gerekirse, karavan kiralama kaç TL sorusunun yanıtı tercihlerinize göre çok değişir. Ancak Türkiye’nin en büyük ve kolay karavan kiralama platformu olan KolayKaravan’dan 2022 yazında 1 haftalık deneyiminiz için ödemeniz gereken toplam tutar 12.000 TL – 15.000 TL arasında değişebilir. Bu tutarlara kamp alanı, yiyecek, karavan kirası gibi masraflar dahildir.  

Kolaykaravan.com tüm bu deneyim esnasında sizlerin yanındadır. Bizlere web sitemizden, sosyal medyadan, e-posta ve telefon numaralarımızdan ulaşabilir, karavan kiralamaya dair sorularınızı yöneltebilirsiniz. 

Türkiye'nin ilk ve en kolay karavan kiralama platformu, www.kolaykaravan.com !