Karavanda Çamaşır Yıkama Sorunu

Blog - Genel
Karavanda Çamaşır Yıkama Sorunu
2445
20 Aralık 2021

Karavanda Çamaşır Yıkama Sorununu Önleyecek Öneriler

Çamaşırların kirlenmesi ve yıkanması son derece doğaldır. Özellikle tatildeyken çamaşırlarımız sık sık kirlenir ve onları sık sık yıkama ihtiyacı duyarız. Bu doğrultuda karavan tatilinde de çamaşır yıkama ihtiyacınızı karşılamak için farklı yöntemler tercih edebilirsiniz. Şimdi gelin, karavanda çamaşır yıkama sorununa çözüm olabilecek alternatifleri inceleyelim.

Karavanda yerleşik yıkayıcıdan banyoda asılı bidonlara kadar, yolculuğa çıkarken çamaşır yıkamanın çeşitli yolları vardır . Bir karavanda çamaşır yıkamak için sizin için 6 alternatif seçtik.

Araca Entegre Edilmiş Bir Karavan Çamaşır Makinesi

Çok pratik ve basit olan karavanlar için çamaşır makineleri sadece bazı büyük araçlarda bulunur. Genellikle üst düzey karavanlarda yer alan çamaşır makineleri, karavan kiralama maliyetlerini de yükseltmektedir. Araçlarda bulunan çamaşır makinesi, kirli çamaşırları dert etmeden seyahate daha fazla zaman ayırmanızı sağlayan bir lükstür. Ancak pek çok karavanın bu cihazı kurmak için gerekli donanıma sahip olmadığını ifade edebiliriz.

Kamp Alanında Çamaşır Yıkamak

Bu seçenek, karavan sahipleri için en pratik alternatiftir. Kamp alanını elektriği şarj etmek, suyu boşaltmak ve tabii ki dinlenmek için kullanabilirsiniz. Ancak birçok kamp alanında da karavanlarda kullanılabilen çamaşır makinelerinin bulunduğunu unutmayın. Kamp alanlarının büyük çoğunluğu bu hizmeti sunmaktadır. Ancak seyahatiniz sırasında hoş olmayan bir sürprizle karşılaşmamak için konaklayacağınız kamp alanının çamaşırhaneleri olup olmadığını önceden kontrol etmenizi öneririz.

Kuru Temizleme / Çamaşırhane

İşte zamanınızı optimize etmek için başka bir çözüm. Özellikle turistik bölgelerde bulunan çamaşırhaneler oldukça rahat ve erişilebilirdir. Giysileri çamaşır makinesine koyun ve programı başlatın.  Yerel mağazalarda alışveriş yapmak veya yakındaki ilgi çekici yerleri ziyaret etmek için yıkama programının sürdüğü zamandan yararlanmanızı öneririz. Bunun yanı sıra ücretli bir şekilde kuru temizleme ve çamaşır yıkama hizmetleri sunan firmaları da tercih edebilirsiniz.

Taşınabilir Karavan Çamaşır Makinesi

Taşınabilir Karavan Yıkayıcı terimi, hava geçirmez büyük bir çanta kullanan bir sistemi ifade eder. Buradaki fikir, çamaşırlarınızı deterjan (veya daha hafif seyahat etmek istiyorsanız duş jeli) ve biraz su ile içine koymanızdır. Ardından torbayı kapatıp birkaç dakika yoğurmanız gerekecek. Bol su ile durulamanız yeterli olacak ve kıyafetleriniz temiz ve taze olacaktır.

Az Kıyafet ile İdare Edin

Karavancılığın temelinde az ile idare etmek vardır. Yani, karavan ile tatil yapıyorsanız, zaten işin bu tarafını kabullenerek yola çıkmalısınız. Yazın kullanacağınız T-shirt, penye gibi kıyafetlerinizi, camp alanlarında su yardımı ile hızlıca yıkayabilir, sonrasında çevrenizdeki sandalyeler ve ağaçların yardımı ile kurutabilirsiniz. Bu pratik yöntem ile tatilinizi daha da uzatabilirsiniz. Unutmayın, karavan tatilcisi bu tip konularda daha esnek olmalıdır. 

Giysileri Evde Yıkayın

Seyahatinizi organize ederken, tüm güzergahı kapsayacak kadar kıyafet getirmeye karar verebilir ve böylece karavan çamaşır makinesi sorununu önleyebilirsiniz. Bu sayede herhangi bir şekilde kıyafet problemi ile karşılaşmadan kusursuz bir karavan tatili planlayabilirsiniz.

Karavan tatilinizi en iyi şekilde geçirmek için en kaliteli karavanları kiralamanız gerekmektedir. Bu noktada firmamız ile iletişime geçerek karavanlarınızı en iyi şekilde kiralayabileceğinizi unutmayın.