Karavanı Olan Ünlüler Ve Karavan Seçimleri

Blog - Karavan Çeşitleri
Karavanı Olan Ünlüler Ve Karavan Seçimleri
2272
20 Aralık 2021

Karavanı Olan Ünlüler ve Karavan Seçimleri

Karavan deneyimi hemen herkes için oldukça özel bir seçenek olsa da ünlülerin bir kısmı için karavanla tatil yapmak bambaşka bir deneyim! Şatafatlı tatiller yerine doğayla iç içe ve kaliteli bir tatil geçirmek isteyen pek çok ünlü için karavanla tatile çıkmak önem kazanıyor. Siz de yakından takip ettiğiniz ünlülerin karavanla alakalı deneyimlerine daha yakından bir göz atmak ister misiniz? O halde gelin hangi ünlüler karavanı tercih ediyor bir bakalım!

Neslihan Atagül – Kadir Doğulu

Ünlüler dünyasının en çok konuşulan çifti olarak da bilinen Neslihan – Kadir Doğulu kamp yapma konusunda iddialı! Özellikle de karavanla Türkiye’nin dört bir yanını gezmek isteyen bu ünlülerin satın aldıkları karavanla doğayla iç içe zaman geçirdiklerini ifade etmek gerekiyor.

Popülerlikleriyle dikkat çeken çiftin satın aldıkları karavanla gezinmeleri aslında bu konudaki popülerliği de kanılıyor. İnsanların karavanla tatil yapma konusundaki arzuları git gide artarken ünlülerin bu konudaki tercihleri de insanlara ilham olmayı başarıyor. Araçlarının iç ve dış tasarımlarını özenle gerçekleştiren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinden siz de ilham alarak karavanla gezinmeye başlayabilirsiniz.

Başak Dizer – Kıvanç Tatlıtuğ

Ekranların en çok izlenen yapımlarında oynayan ve sade yaşantısıyla kendinden söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ da lüks oteller yerine karavanla gezinmeyi tercih edenlerden. Özellikle de yaz aylarında çok lüks ve popüler mekanlarda bulunan ünlülerin tam aksine Tatlıtuğ çifti doğa dostu seçeneklerden yararlanmaya odaklanıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in satın aldıkları karavana bakıldığında lüks ve gösterişli olduğu bir gerçek. Ancak ihtiyaca uygun bir şekilde tasarlanan karavanın doğa dostu olması adına da ekstra çaba sarf edildiğinden söz etmek gerekiyor. Dışarıdan bakıldığında askeri bir araçtan farksız olan karavanın üst kısmına yerleştirilen güneş panelleri sayesinde enerji ihtiyacını karşılıyor.

Karavanın açılabilir bir çadır sayesinde alanının genişleyebiliyor olması da oldukça dikkat çekicidir. Zira Tatlıtuğ çifti zaman zaman kendilerine misafir olanları da karavanda ağırlayarak doğayla iç içe olma deneyimini yaşatıyor. Siz de Tatlıtuğ çiftini idol seçerek kendiniz için bir karavan tatili planlamaya ne dersiniz?

Pınar Altuğ – Yağmur Atacan

Şatafattan uzak ve doğayla iç içe tatil seçenler arasında Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti de var. Bir dönem deniz tatilini tercih etseler de daha sonra doğayla iç içe olmayı arzu eden çiftin satın aldıkları karavanla kış dönemlerinde tatillerini karavanda geçirdiklerini söyleyebiliriz.

Karavan konusunda tercihlerini çekme karavandan yana kullanan çiftin büyük ve geniş alana sahip bir karavan seçtikleri ifade edilebilir. Doğayla iç içe olmak ve çocuklarıyla zaman geçirmek isteyen bu çiftin pek çok seyahat severe de rol model olduğunu ifade edebiliriz. Siz de Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinin seçtiği karavana benzer bir karavanla seyahat etmek ister misiniz?

Kolay Karavan ile Ünlülerin Yolundan İlerleyin

Karavan tatili yapmak pek çok anlamda sizin için kusursuz olsa da ünlülerin bu yöntemi seçmeleri popülarite bakımından bambaşkadır. Bu nedenle de karavan kiralayarak sizin için en ideal alternatiflerden bir tanesiyle harekete geçebilirsiniz.

Kolay Karavan olarak beklentilerinize uygun bir deneyim yaşamanız adına ekstra çaba sarf ediyoruz. Üstelik birbirinden özel karavan alternatifleri sayesinde de ihtiyaçlarınıza cevap veriyoruz. Siz de doğa ve konforu bir arada yaşamak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.