Kolaykaravan Neden En Avantajlı Karavan Kiralama Platformudur?

Blog - Genel
Kolaykaravan Neden En Avantajlı Karavan Kiralama Platformudur?
904
29 Eylül 2021

Kolay Karavan neden en avantajlı karavan kiralama platformudur?

Türkiye’deki kamp ve karavan dünyasının gelişimine katkı sağlamak amacıyla kurulmuş, Türkiye’nin ilk ve yeni nesil kiralama platformu KolayKaravan geliştirdiği yenilikçi iş modeli ile hem karavan sahiplerine hem de karavan kirayalan kişilere en kolay ve avantajlı hizmeti sunuyor.

Sektörün alışık olduğu “komisyon” temelli bir iş modeli yerine, KolayKaravan sistemi üzerinde oluşan gerçek talep sahiplerini, istedikleri karavanın sahibi ile talep bazlı olarak buluşturuyor.  

İşte bu modelin KolayKaravan’a sağladığı avantajları saymakla bitiremeyiz. Bazılarını sıralamak gerekirse;

  • Kolay Karavan’da 100’e yakın karavan arasında istediğiniz alternatifi seçebilirsiniz. 3-5 Karavan arasında tercih yapmak zorunda kalmazsınız.
  • KolayKaravan karavan sahiplerinden ve kiralayanlardan komisyon almaz. Bu nedenle kiraladığınız hizmete dair ek masraflarınız olmaz, her iki taraftan alınan %30’a yakın ek masraflar KolayKaravan’da yoktur.
  • KolayKaravan da hizmet bedeli de yoktur!
  • Kolay Karavan’da sınırsız listeleme şansı vardır ve istenilen sayıda ilan yayınlanabilir.
  • KolayKaravan platforma giriş yapan karavanların gerçekliğini denetler, uygunluk ve fiyat bilgilerinin güncelliğini kontrol eder.
  • KolayKaravan sizleri mesaj ve e-posta’lar ile düzenli olarak bilgilendirir.
  • KolayKaravan’da beğendiğiniz karavanları favorilere ekleyip, takip edebilirsiniz.
  • Fiyat ve müsaitlik takvimi ile beğendiğin karavanın uygunluğunu önceden görebilir, buna göre tatilini planlayabilirsiniz.

İşte KolayKaravan’ın sağladığı bazı avantajlar bunlar. Ancak KolayKaravan’ın sizlere sunmak istediği avantajlar bunlarla sınırlı değil! Teknolojisini ve alt yapısını her gün geliştiren KolayKaravan, 2022 yılı itibariyle yeni ürün çeşitleri ve hizmetleriyle hem kurumsal hem de bireysel karavan sahiplerine  operasyonel yüklerini hafifletecek birçok yeni avantaj  daha sağlayacak. Yeni partnerlik anlaşmaları ile tüm paydaşlara maliyet avantajı sağlayacak.

Böylece, KolayKaravan ile Türkiye’deki karavan sektörüne yeni bir soluk ve karavan kirayalacaklara kolaylaştırıcı bir hizmet geliyor.

Tabii belirtmek gerekir ki, bunlar sadece başlangıç. En uygun, en çeşitli, en kolay karavanların adresi KolayKaravan.  Bizi izlemeye devam edin.