Muğla Karavan Kamp Alanları

Blog - Genel
Muğla Karavan Kamp Alanları
3795
16 Eylül 2021

Muğla’da Karavan Kamp Alanları

Muğla’da karavan kamp alanları, Muğla’da son derece eşsiz bir şekilde tatil yapabilmeniz için sunulan alanlardır. Siz de Muğla’da karavan tatili yapmak istiyorsanız Sizin için hazırladığımız bu rehber ile nerelerde karavan kampı yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Şimdi gelin tüm detayları inceleyelim.

  1. Aktur Çadır ve Karavan Kamp Alanları

Muğlada’da karavan kampı dendiğinde akla ilk gelen alan Aktur Çadır ve Karavan Kamp Alanları’dır. Datça Yarımadası’na Ege’ye ve Akdeniz’e açılan mükemmel bir yerde bulunan kamp alanı yoğun bir şekilde talep görmektedir. Dağların arasında ve yeşilliklerin içerisinde tertemiz bir oksijen alanında bulunan Aktur Çadır’ı çok seveceksiniz. Kamp alanında WC, duş, elektrik ve ortak mutfak kullanım alanı, çamaşır yıkama alanı, buzdolabı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bölgede ateş ve mangal yakmak yasaktır.

  1. Çubucak Orman Kampı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yer alan Çubucak Orman Kampı, çam ağaçları ile kaplı bir alanda bulunan mükemmel bir tatil alanıdır. Muğla’dan Datça’ya devam ederken 23.kilometrede yer alan kamp alanı deniz havasını hissedeceğiniz mükemmel bir alandır. Bölgede buzdolabı, mutfak, restoran, elektrik, duş gibi pek çok alan vardır.

  1. Evcan Camping Karavan Parkı

Marmaris’te yer alan Evcan Camping Karavan Parkı, okaliptüs ağaçları ve sahilde nadir bir şekilde bulunan kırmızı kuma sahiptir. Tamamen kayalıklardan uzak olan deniz berrak bir yapıdadır. Evcan Camping, karavanlara özel atık deşarj sistemini de bulundurmaktadır. Bu sayede karavan kampçıları atık su problemini en iyi şekilde ortadan kaldırabilmektedir.

  1. Altınkum Camping Karavan Parkı

Altınkum Camping 2012 yılından beri faaliyet gösteren eşsiz bir kamp alanıdır. Datça yarımadası ve Bozburun yarımadasının ortasında yer alan Altınkum Camping, kamp severlerin yoğun bir şekilde ilgisini çekmektedir. Kamp alanında elektrik, wc, duş, buzdolabı, mutfak alanı ve otopark bulunmaktadır. Denize sıfır bir konuma sahip olan Altınkum Camping ile siz de eşsiz bir tatil deneyimi elde edebilirsiniz.

  1. Akyaka Orman Kampı Karavan Parkı

300 çadır kapasitesine ve 70 karavan kapasitesine sahip olan Akyaka Orman Kampı Karavan Parkı, karavanınız ile son derece güvenilir bir şekilde tatil yapabileceğiniz bir yerdir. Kamp alanında; wc, elektrik, ortak kullanımda mutfak alanı, duş, çamaşır yıkama alanı, buzdolabı ve çadır gibi imkanlar bulunmaktadır.

  1. Azmakbaşı Kamp Alanı Karavan Parkı

Azmakbaşı kamp alanı efsanelere konu olan Keramos ve Karis antik kentlerinin yakınlarında yer almaktadır. Akbük’de bulunan gölün kenarında ki kamp alano, ekolojik köy konsepti ile faaliyet göstermektedir. Sizlere güvenilir bir ortam sunan Azmakbaşı Kamp Alanı Karavan Parkı’nda dilerseniz çadır kurarak da kamp yapabilirsiniz.

  1. Elif Bade Çadır Camping

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yer alan Elif Bade Çadır Camping, Kayaköy merkeze yakın bir konumda yer almaktadır. Fethiye’de yer alan işletme, standart karavanları kabul etmektedir.

  1. Flamingo Camping

Fethiye’de bulunan Çalış plajında yer alan kamp alanı özellikle denize girmek ve deniz tatili yapmak isteyen kişilerin tercih ettiği bir alandır. Bunun yanı sıra tesis içerisinde doğa aktiviteleri de yapabileceğiniz alanlar bulunmaktadır.

  1. Karya Beach Camping Karavan Kampı

Muğla’da karavan kampı yapmak isteyen kişilerin bir diğer tercihi ise Karya Beach Camping Karavan Kampı’dır. Kamp alanında wc, ortak kullanım mutfak ve duş gibi olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda Karya Beach Camping Karavan Kampı’nda restoran bölümleri de yer almaktadır.

  1. Onur Camping

Yanıklar plajının hemen yan tarafında yer alan Onur Camping, Fethiye merkeze yaklaşık olarak 15 dakikalık bir mesafede yer almaktadır. Merkezi konumu nedeniyle tercih edilebilen bir kamp alanıdır.