Sömestri Tatilinde Karavan Kiralamak ?

Blog - Genel
Sömestri Tatilinde Karavan Kiralamak ?
842
24 Ekim 2021

Sömestri Tatilinde Karavan Kiralamak ?

Neredeyse 2 yıldır pandemi etkisiyle sömetri tatili kavramı iyice muhlak bir hal aldı. Çocuklu aileler için eşsiz bir tatil fırsatı olan bu dönemler, okulların online olması, pandemi kuralları nedeniyle son 2 yıldır pas geçildi. Ancak 2021-2022 öğretim yılı için bunu söylemek doğru olmaz.

Pandemi ile birlikte daha bilinir hale gelen Karavan tatili konsepti, bu sene aileler için çok önemli bir alternatif olacağa benziyor.

Peki karavan ile sömetri döneminde tatil yapılar mi?  Bu sorunun cevabı kesinlikle evet. Çünkü karavan tatillerinin normal tatillere göre sizlere sağladığı çok önemli avantajlar vardır. İşte listemiz bu şekilde:

  • Karavan ile tek bir lokasyona bağlı kalmadan alternatif rotaları aileniz ile birlikte keşfedebilirsiniz.
  • Okul döneminde çocuklarımızda artan stresin doğa ile baş başa kalarak düşmesini sağlayabilirsiniz.
  • Zamanınızın uygunluğuna göre bulunduğunuz şehirden uzaklaşabilir, lokasyon tercihlerinde tüm kısıtlarınızı değerlendirebilirsiniz.
  • Pandemi nedeniyle kendi hijyen kurallarınızı uygulayabilir, yemek yemek için insanlarla fazlasıyla yakınlaşmak zorunda kalmaz, kendinizi daha iyi koruyabilirsiniz.
  • Kendi besin tercihlerinize en uygun şekilde, kendi imkanlarınızla hazırladığınız yemeklerle alienize en sağlıklı çözümü sunabilirsiniz.
  • Sonbahar ve kış şartlarına uygun karavan altenatifleri ile (webasto, ısıtıcı ve hatta mini şömine) soğuk havanın getirdiği tüm olumsuzlukları eşsiz bir tatil deneyimine çevirebilirsiniz.

Tüm bunların ötesinde, farklı avantajları sıralamak da mümkün. Ayrıca, karavan ile sömetri tatilini değerlendirmek artık çok kolay. Çünkü KolayKaravan.com adresine girip, gitmek istediğiniz bölgelere göre karavan alternatiflerine bakabilir, ister bulunduğunuz şehirden teslim alarak, ister gideceğiniz lokasyona en yakın yerden karavan kiralayarak bütçe ve zaman planınızı çok daha kolay yapabilirsiniz.

Ek olarak, en iyi karavan tatili lokasyonlarını yine KolayKaravan.com sitesinde blog sayfalarımızdan bulabilir, kendinize en uygun alternatifi yaratabilirsiniz.

Unutmayın, Sonbahar ve Kış mevsimlerinin karavan tatili deneyimi çok farklıdır. Bu eşsiz deneyim ile sizler de doğa ile en güzel şekilde kucaklaşabilir, sakin ve dingin bir sömetri tatilini aileniz ile birlikte geçirebilirsiniz.